havadurum

CHP'li Gezen bir dizi ziyarete imza attı

Çanakkale Belediye CHP Meclis Grup Başkanvekili Erdal Gezen, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kulislerde, Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayacağı ve bu yönde çalışmalar yaptığı öğrenilen Gezen, ziyaretlerine hız verdi.

2016
Çanakkale Belediye CHP Meclis Grup Başkanvekili Erdal Gezen, Çanakkale Belediyesi Meclis Üyesi Kamber Koç ve CHP'nin etkili isimlerinden Cem Belli'nin da aralarında bulunduğu ekibiyle birlikte ziyaretler gerçekleştirilerek, Çanakkale gündemine ilişkin görüşmeler sağladı. Gezen'in ziyaretlerinde kent gündemine, ülke ve yerel siyasete ilişkin görüş alışverişi yaptığı öğrenilirken, kulislerde Gezen'in belediye başkanlığı adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor.

Başkan Özacar ile görüşmeler sağladı

Çanakkale Belediye CHP Meclis Grup Başkan Vekili Erdal Gezen, gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ile bir araya gelerek, Çanakkale ve Türkiye gündemine ilişkin görüşmeler sağlayarak, fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ın misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Gezen, görevinde başarılar diledi. Gezen'e ziyaretinde Çanakkale Belediyesi Meclis Üyesi Kamber Koç eşlik etti.

Tüm Yerel Sen Çanakkale Şubesi'ni ziyaret etti

Görüşmeler kapsamında Tüm Yerel Sen Çanakkale Şubesi ile bir araya gelen Gezen ve beraberindekiler, Çanakkale ve Türkiye için ne gibi katkıda bulunabileceklerini, gündemi meşgul eden konuları ve problem olarak görülen noktaları ele aldılar. Gerçekleştirilen görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini dile getiren Gezen, konfederasyona çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye emekçileri ile buluştu

Devam eden ziyaretlerde bir sonraki durağı Disk Genel İş Sendikası Çanakkale Şubesi olan Gezen, Şube Başkanı Serkan Keskin ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Sendikada devam eden çalışmalara ilişkin görüşmeler sağlandı, iş ve çalışma sorunları, çözümleri ve yerel gündem konularında değerlendirmelerde bulunuldu. Gezen, sendika olarak görevlerinde başarılar dileyerek, konukseverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

ÇEDES Projesi görüşüldü

Yapılan ziyaretler çerçevesinde Birleşik Kamu-İş Çanakkale İl Başkanlığı'na ziyarette bulunan Gezen, Birleşik Kamu-İş İl Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şahin ve bileşen sendikaların İl Başkanları ile bir araya geldi. Başta emekçilerin sendikal sorunları ve çözümleri olmak üzere, ÇEDES projesi ve Çanakkale'de yerel siyaset gündemine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Barbaros mahallesi üzerine görüşüldü

Ziyaretlere ara vermeyen Gezen, Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin ile görüşmeler sağladı, mahallenin sorunları ve çözümleri üzerine görüşüldü. Cumhuriyet Halk Partili kadınlarla da bir araya gelen Gezen, yerel siyasetin nabzını tuttu.
(Seçkin Sağlam)
Paylaş