havadurum

CHP’li Ceylan, “Atatürk İlke ve Devrimlerinin rehber alınacağı günler yakındır”

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı’nda, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Derman Belediyeciliğinin, yani halkın belediyelerinin olduğu kentlerde artık daha bir coşkuyla kutlanıyor ve kutlanacak” dedi.

467

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gidişinin 105’nci yıl dönümünde açıklamada bulundu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı’nda, “Kurtuluşa giden yolda atılan ilk adımın; Anadolu’daki devrimin, bir devrimcinin en önemli adımının 105’inci yıl dönümünü kutluyoruz. Bugün 19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ilk adımı attığı gün. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetin kazanımlarının göz ardı edilmeye çalışıldığı bir dönemde, ulus olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına sıkı sıkıya sarıldığımız, kurucu değerlerin kıymetini her geçen gün daha iyi kavradığımız bir sürece girmiş bulunuyoruz. Kadınlarımız ile omuz omuza vererek yurdun birçok yerinde demokratik değerleri ve adaletli bir yönetim anlayışını sergileyecek olan derman belediyeciliğinin iş başına gelmesini başardık” dedi.

“Gençlerimizle el ele, omuz omuza mücadele etmeye devam edecek”

Ceylan sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Milli bayramlarımızın son dönemde nasıl kutlandığına tüm halkımız tanıktır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Derman Belediyeciliğinin, yani halkın belediyelerinin olduğu kentlerde artık daha bir coşkuyla kutlanıyor ve kutlanacak. Gençlerimizle el ele, omuz omuza mücadele etmeye devam edecek ve güzel ülkemizde demokrasiyi inşa edecek, adaleti tesis ederek hukukun üstünlüğünü hakim kılacak, ülkemize refah, huzur ve barışı getireceğiz. Başta eğitim olmak üzere yaşamımızın her alanında Atatürk İlke ve Devrimlerinin rehber alınacağı günler yakındır. Tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyeti bize emanet eden başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. “

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş