havadurum

CHP’li Barışkan yerel basınla bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde Kepez Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Muammer Arışkan, kahvaltı etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

1072

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, bugün düzenlenen kahvaltı etkinliğinde yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kepez Harmanyeri Restoran’da gerçekleşen kahvaltı etkinliğine, CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, eşi Aynur Barışkan, belediye meclis üyesi adayları ile yerel basın temsilcileri katılım sağladı. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda yerel basınla konuşan Barışkan, Kepez için geliştirdikleri projelere yer verdi. Barışkan daha sonra belediye meclis üyesi adaylarını basına tanıttı.

“Halkın katılımı önem taşıyor”

Barışkan, Kepez için projelerine yer vererek “Kepez’in kısa, orta ve uzun vadeli stratejik plan ve projeler ile tüm alt ve üstyapı sorunlarının çözülmesi, sosyal ve kültürel ve ekonomik gelişiminin sağlanması gereklidir. Bu amaca yönelik olarak, şeffaf, hesap verilebilir, katılımcı, insan odaklı, sürdürülebilir bir anlayış ile halkın katılımı sağlanmalıdır” ifadelerine yer verdi.

“Her kentinin önemli haklarından biri; su”

Kepez’in sıklıkla dile getiren sorunlarından biri olan içme suyu problemine yer veren Muammer Barışkan, “Kaliteli, kullanılabilir ve sürdürülebilir su kullanabilmek her kentlinin en önemli haklarından birisidir” ifadelerini kullanarak suların daha sağlıklı bir şekilde ulaşması için çalışacaklarını belirtti.

“Ulaşım hatlarının geliştirilmesi sağlanmalıdır”

Kepez’in bir diğer sorunu olarak yer alan ulaşım sorununu da dile getiren Barışkan “Ana Caddeler üzerinde park sorununa yönelik projelendirmeler yapılarak, İmar Planlarında ve sahada Bölge Otoparkları oluşturulmalıdır. Kepez içerisinde her kesimin hizmetlere erişimini kolaylaştırmak üzere Belde içerisinde, var olan Ring hatların arttırılması, yeni ulaşım hatlarının geliştirilmesi sağlanmalıdır” ifadelerini kullandı.

Yerel ürünlerin tanıtımına öncelik verilecek

Ayrıca Barışkan sokak hayvanlarıyla da barışık, daha yeşil bir Kepez için çalışmalar yürütüleceğini de açıkladı. Gençler, kadınlar ve ileri yaştaki vatandaşlar adına çalışmalar yürüteceğini açıklayan CHP’li Barışkan, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra belediyenin de desteğiyle yerel ürünlerin tanıtımına öncelik verileceğinden bahsetti.

(Esra Güller)

Paylaş