havadurum

CHP’li Barışkan, görme engelli bireylerle kahvaltıda buluştu

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Çanakkale’deki görme engelli derneklerinin üyeleriyle kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

1115

Kepez Harmanyeri Restoran’da düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Çanakkale Altı Nokta Körler Derneği ve Spor Kulübü, Çanakkale Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi üyeleri katıldı.

Kahvaltı öncesi Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Zeki Tezel tarafından, CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan’a çiçek takdim edildi. Etkinlikte konuşan CHP’li Barışkan, “Engeller sevgi, emek ve özveriyle aşılır. Çünkü en büyük engel sevgisizliktir. Engellilik, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren toplumsal bir olgudur. Engelli vatandaşlarımızın sorunları konusunda hassasiyetin ve bilincin artmasına vesile olması temennisiyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlarken, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Kepez’i engelli dostu bir kent haline getirme noktasında ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerinin altını çizen CHP’li Barışkan, engelli bireylerin hayatın her alanında daha aktif olabilmeleri için çalışacaklarını kaydetti.

Kahvaltı etkinliğine katılan görme engelli dernek üyeleri ise, CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan’a teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. CHP’li Barışkan’a kahvaltı etkinliğinde, eşi Aynur Barışkan’ın yanı sıra belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Paylaş