CHP heyetinin Çanakkale’deki temasları sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu’ndan oluşan CHP heyeti, Çanakkale’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

1076

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yarınki Çanakkale programı öncesinde kente gelen CHP heyeti, Çanakkale ve Kepez belediyeleri ile İl Özel İdaresini ziyaret etti.

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu’ndan oluşan CHP heyeti, kentteki ilk ziyaretlerini Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’e yaptı.

CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan ile CHP İl ve Merkez İlçe Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Zeybek “Tarihimizin dönüm noktalarına tanıklık etmiş, vatan mücadelemizin en kuvvetli hafızalarından Çanakkale’mizde katılımcı, sosyal demokrat ve çağdaş bir yönetim anlayışını güçlendirerek devam ettirecek olan Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Erkek’e çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

CHP heyeti daha sonra Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve İl Özel İdaresi Başkanı Halil Ertuğrul’u da ziyaret etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş