CHP Heyeti, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan'ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve beraberindeki heyet, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan'a ziyarette bulundu.

680

CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, belediye meclisi üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi heyetini makamında ağırlayan Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek'e Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu, PM Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz eşlik etti.

Ziyaret sırasında, Çan’daki gelişmeler ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken; Başkan Arslan ziyaret sonrasında, "CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Gökan Zeybek'i, il ve ilçe örgütümüz, milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz; kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz" açıklamasında bulundu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş