havadurum

CHP Gökçeada Belediye Başkan Adayı Atalay: “Gökçeada gerçek bir huzur adası olacaktır”

CHP Gökçeada Belediye Başkan Adayı Bülent Ecevit Atalay, "Gökçeada gerçek bir huzur adası olacaktır. Bu benim sizlere kişisel taahhüdümdür." dedi.

1654

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Gökçeada Belediye Başkan Adayı Bülent Ecevit Atalay’ın 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde adaylığını resmen açıkladı.

Atalay, yaptığı basın açıklamasında, Gökçeada’ya ve doğduğu cennete hizmet etmekten gurur duyduğunu söyledi. Atalay, “Sevgili Gökçeadalılar… Bildiğiniz gibi 31 Mart 2024’te çocuklarımızın, torunlarımızın, geleceğimizin belirleneceği yerel seçimler yapılacak. Adamızda bu onurlu adaylık görevi bana verildi. Bugünden başlayarak, CHP Gökçeada Belediye Başkan adayı olarak çalışmalarıma başlıyorum. Sorumluluğumun farkındayım. Adamıza, doğduğum cennete hizmet fırsatını bulduğum için gururluyum. Gökçeada Belediyesi çağdaşlığın ve atamızın belirlediği laik Cumhuriyet değerlerinin izinde büyüyecektir. Gökçeada gerçek bir huzur adası olacaktır. Bu benim sizlere kişisel taahhüdümdür. Sizlere en derin saygı ve sevgilerimi sunuyor ve değerli desteklerinizi bekliyorum” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş