havadurum

CHP Eceabat İl Genel Meclisi Adayları belirlendi

Cumhuriyet Halk Partisi Eceabat İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclisi adaylarını belirlemek için sandığa gitti. 4 aday adayının yarıştığı seçimde; Eceabat’ın İl Genel Meclisi Adayları Osman Gül ve Tamer Yayla olarak belirlendi.

1406

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Çanakkale’nin birçok ilçesinde önseçim kararı aldı. CHP Eceabat İlçe Örgütü, İl Genel Meclisi adaylarını belirlemek için geçtiğimiz hafta sonu sandığa gitti. Sandıkta yarışan 4 isim ise şu şekilde oldu: Cahit Çokgezer, Osman Gül, Ali Şinasi Tınaz ve Tamer Yayla.

Yapılan seçim sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi’nin Eceabat İl Genel Meclisi Adayları Osman Gül ve Tamer Yayla olarak belirlendi.

CHP Çanakkale İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Eceabat İl Genel Meclisi adaylarımızı belirlemek için 4 aday adayımızın katıldığı Örgüt Denetiminde genişletilmiş aday yoklaması yöntemiyle, üyelerimizin katılımıyla yapılan seçimin sonucunda kazanan Eceabat ve Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Aday Adayı olan Cahit Çokgezer, Osman Gül, Ali Şinasi Tınaz ve Tamer Yayla’ya teşekkür ederiz. Eceabat İl Genel Meclisi adaylığına seçilen Osman Gül ve Tamer Yayla’ya başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş