CHP’de devir teslim töreni gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Gençlik Kolları seçimleri tamamlandı. Düzenlenen seçimlerde, tek aday olan Av. Arda Cankurtaran Başkan oldu. Bugün gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Eren Saraç görevi resmi olarak Av. Arda Cankurtaran’a teslim etti.

854

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Gençlik Kolları seçimleri gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen 17. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi’nde, tek aday olarak seçimlere giren Av. Arda Cankurtaran, başkanlık görevine seçildi. Bugün CHP İl Binası’nda gerçekleştirilen törende, Eren Saraç görevi resmi olarak Av. Arda Cankurtaran’a teslim etti.

Bir önceki Başkan’dan tebrik

Devir teslim töreninde konuşan Saraç “Memleketimiz son zamanlarda çok kötü dönemden geçiyor. Umuda çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Kadın cinayetleri, çocuk cinayetleri, kadın tacizleri… O nedenle birlikte Arda başkanımla sonuna kadar umudu örgütlemeye devam edeceğiz, çalışacağız. geçtiğimiz kongrede, çok güzel bir kongre oldu. Ülkemizin zor zamanlarında Çanakkale’ye umut verici bir kongre oldu. Biz de bu umudu hep beraber değerli arkadaşlarla beraber örgütleyeceğiz” dedi.

“Gençler olarak üzerimize düşeni yapacağız”

Önceki dönem başkanı Eren Saraç’a teşekkür eden Arda Cankurtaran “Burada biz bir seçime çıktık ve kazandık. Burada kaybeden yok, CHP Gençlik Kolları kazanmıştır. Ülkemizin aydınlık geleceği için elimizden geleni yapacağız. Başaracağımıza inancımız tam. Eren başkanımın da değindiği gibi vaziyet ortada, ülkenin vaziyeti. Gençler olarak üzerimize düşen bütün görevi yapacağımıza emin olabilirsiniz” sözlerini kullandı.

Konuşmanın ardından üyeler yeni Başkan Kurtaran’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş