CHP’de gözler 29 Mart’a çevrildi

CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, 1 Mart tarihinde son bulan aday adaylığı başvurularının sayısının 14 olduğunu açıklarken, 29 Mart`ta yapılacak aday yoklaması ile 4 adayın belirleneceğini söyledi. Karagöz, “2015 genel seçimlerinde CHP Çanakkale`de birinci parti, ülke genelinde de tek başına iktidar olacaktır” dedi.

634
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hamza Karazgöz, aday adaylığı başvurularının 1 Mart tarihinde son bulduğunu ifade etti. Dün açıklamada bulunan Karagöz, “Çanakkale`de 14 değerli aday adayımız başvurularını tamamladılar. Bilindiği gibi partimizde başvurular 1 Mart tarihi itibariyle tamamlanmıştır. Şimdi önümüzde Yüksek Seçim Kurulu`nun belirlediği seçim tarihi olan 29 Mart vardır. Bu tarihte hakim gözetiminde delegelerimizin kullanacağı oylar ile `aday yoklaması` yapılacaktır. Ben aday adaylarının tümüne başarılar diliyorum” dedi. “CHP iktidara hazır bir partidir” diyen Karagöz, “Cumhuriyet Halk Partisi, AKP karanlığına son verecek tek güçtür. Hem genel merkezimiz hem de yerellerde bizler, CHP`nin tek başına iktidar olması için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Sosyal demokrat ilke ve değerleri ile Türkiye`yi aydınlık günler beklemektedir. Çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çanakkale`de de yine tarihi bir oy ile birinci parti olacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.
 
İşte CHP`nin aday adayları;
CHP`de son gün olan 1 Mart tarihine kadar, 2015 genel seçimlerinde milletvekili olabilmek için başvuruda bulunan aday adaylarının isimleri ise; Metin Ümit Ural, Hikmet Yurteri, İsmail Ağa, Barış Atadan, Tuygan Çalıkoğlu, Fehmi Erenoğlu, Muharrem Erkek, Enis Konya, Ahmet Küçük, Bülent Öz, Hakkı Öztürk, Ali Sarıbaş, Erol Sazcı, Serdar Soydan olarak belirlendi.
Paylaş