havadurum

Cem Yılmaz’ın Yeni Filmi Do Not Disturb Netflix’te Yayında! İşte Do Not Disturb Konusu ve Oyuncu Kadrosu…

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği yeni filmi Do Not Disturb, 29 Eylül’de Netflix’te izleyiciyle buluştu. Film, pandemi nedeniyle işsiz kalan ve bir otelde gece vardiyasında çalışmaya başlayan Ayzek’in başından geçen komik ve maceralı olayları anlatıyor. Peki, Do Not Disturb filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilenler…

4006

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Do Not Disturb, Netflix’te izleyicilerle buluştu. Film, pandemi nedeniyle işsiz kalan ve bir otelde gece vardiyasında çalışmaya başlayan Ayzek’in maceralarını konu alıyor. Filmde Cem Yılmaz’a Özge Özberk, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak, Ahsen Eroğlu ve Celal Kadri Kınoğlu gibi isimler eşlik ediyor. Peki, Do Not Disturb filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var?

Do Not Disturb Filminin Konusu Nedir?

Do Not Disturb, Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler serisindeki Ayzek karakterinin devam hikayesini anlatıyor. Ayzek, yıllardır vapurlarda garson olarak çalışan bir adamdır. Ancak pandeminin patlak vermesiyle işsiz kalır ve bir otelin gece vardiyasında iş bulur. Oteldeki ilk gecesinde Ayzek’in başına olmadık olaylar gelir. Otelde kalan gizemli bir kadın, bir grup gangster, bir cinayet, bir hazine haritası ve daha fazlası Ayzek’i beklemektedir. Ayzek, bu karmaşadan kurtulmak için hem zekasını hem de mizahını kullanmak zorundadır.

Do Not Disturb Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Do Not Disturb filminin oyuncu kadrosu oldukça zengin ve renkli. Filmde Cem Yılmaz’a eşlik eden isimler şöyle:

Özge Özberk: Otelde kalan gizemli ve güzel bir kadın olan Leyla’yı canlandırıyor.

Zafer Algöz: Otelin sahibi olan ve Ayzek’e iş veren Bayram Usta’yı oynuyor.

Nilperi Şahinkaya: Otelin resepsiyonisti olan ve Ayzek’e yardım eden Zeynep’i rol alıyor.

Bülent Şakrak: Otelde kalan ve Ayzek’in hayatını zorlaştıran bir gangster olan Cengiz’i canlandırıyor.

Ahsen Eroğlu: Otelde kalan ve Cengiz’in sevgilisi olan Aslı’yı oynuyor.

Celal Kadri Kınoğlu: Otelde kalan ve cinayete kurban giden bir adam olan Hüseyin’i canlandırıyor.

Do Not Disturb Filmi Nerede Çekildi?

Do Not Disturb filminin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Filmde Beyoğlu ilçesindeki tarihi bir otel, vapur iskelesi, sokaklar, çeşitli mekanlar ve manzaralar görülebiliyor.

Do Not Disturb Filmi Nasıl İzlenir?

Do Not Disturb filmi Netflix’te yayınlanmaktadır. Film, 29 Eylül 2023 tarihinde Netflix kütüphanesine eklendi. Film, Netflix aboneleri tarafından istedikleri zaman izlenebilir. Film, Türkçe dil seçeneğinin yanı sıra İngilizce, Fransızca, Almanca ve Arapça altyazı seçenekleri de sunmaktadır.

(Damla Yeltekin)

Paylaş