havadurum

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11’ler)

Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında galibiyet arıyor. Lider Galatasaray’ın 2 puan gerisinde kalan Sarı-Lacivertliler, Rize’de zorlu bir sınav verecek. Peki, Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, maçın detayları ve muhtemel 11’ler…

1051

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. 26. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray’a kaptıran Kanarya, Rize deplasmanında kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor. Son maçında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Rize temsilcisi ise taraftarının önünde güçlü rakibini yenerek 3 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak olan maç, 17 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Kardeşler, bu sezon Fenerbahçe’nin Ankaragücü, Karagümrük ve Galatasaray maçlarında görev yapmıştı. Rizespor’un ise ilk kez bir maçında düdük çalacak.

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri

İki takımın da kadrolarında sakat ve cezalı oyuncular bulunuyor. Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Diego Perotti, Mesut Özil ve Enner Valencia forma giyemeyecek. Rizespor’da ise Fernando Boldrin, Fabricio Agosto, Abdullah Durak, Yasin Pehlivan ve Fernando Andrade yok. İki takımın da muhtemel 11’leri şöyle:

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mocsi, Emirhan, C. Hojer, Shelvey, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri, Gaich.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Bonucci, Çağlar Söyüncü, Ferdi, Krunic, Mert Hakan, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Fenerbahçe’nin Rizespor üstünlüğü

Fenerbahçe, Rizespor ile oynadığı son 9 resmi maçı da kazandı. Sarı-Lacivertliler, bu maçlarda rakibine 25 gol atarken, kalesinde sadece 5 gol gördü. Fenerbahçe, Rizespor’u en son 2022-2023 sezonunun ilk yarısında sahasında 3-0 mağlup etmişti. Bu maçta goller Dzeko, Tadic ve Szymanski’den gelmişti. Fenerbahçe, Rizespor ile deplasmanda oynadığı son 4 maçı da kazanmayı başardı. Sarı-Lacivertliler, bu maçlarda rakibine 12 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü. Fenerbahçe, Rizespor’u deplasmanda en son 2021-2022 sezonunda 2-1 mağlup etmişti. Bu maçta goller Dzeko ve Mert Hakan’dan gelmişti.

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı öncesi son durum

Çaykur Rizespor, Süper Lig’de 25 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 30 puan topladı. Yeşil-Mavililer, ligde 12. sırada yer alıyor. Rizespor, son 3 maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Rize temsilcisi, son galibiyetini 23. haftada sahasında Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek aldı. Rizespor, ligde en çok gol atan 7. takım olmasına rağmen, en çok gol yiyen 4. takım konumunda bulunuyor. Rizespor’un en golcü oyuncusu ise 9 golle Gaich.

Fenerbahçe, Süper Lig’de 25 maçta 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 55 puan topladı. Sarı-Lacivertliler, ligde 2. sırada yer alıyor. Fenerbahçe, son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kanarya, son galibiyetini 24. haftada deplasmanda Gaziantep FK’yı 3-1 yenerek aldı. Fenerbahçe, ligde en çok gol atan 2. takım olmasına rağmen, en çok gol yiyen 7. takım konumunda bulunuyor. Fenerbahçe’nin en golcü oyuncusu ise 14 golle Dzeko.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş