havadurum

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Süper Lig’de 16. Hafta Mücadelesi

Süper Lig’de 16. haftanın erteleme maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile çıktığı ilk maçta Kasımpaşa’ya 3-1 yenilmişti. Karadeniz temsilcisi ise 7 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Peki Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları, muhtemel 11’ler, son durum ve yorumlar.

1026

Süper Lig’de 16. hafta maçları, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Bugün oynanacak dört karşılaşmayla başlayacak olan maçlar, 10 Ocak Çarşamba ve 11 Ocak Perşembe günü devam edecek. Haftanın en dikkat çeken maçı ise bugün saat 20.00’da Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak olan Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı. Bu maç, hem zirve yarışı hem de Avrupa kupaları mücadelesi açısından büyük önem taşıyor.

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı bugün saat 20.00’da başlayacak. Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak. Maçı yönetecek hakem ise Abdulkadir Bitigen.

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçının Muhtemel 11’leri

Çaykur Rizespor’un muhtemel 11’i şöyle: Gökhan Akkan, C. Hojer, Anıl Yaşar, Taha Şahin, Emir Han Topçu, J. Shelvey, Benhur Keser, D. Varesanovic, I. Olawoyin, A. Zeqiri, A. Gaich

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i ise şöyle: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, B. Zaynutdinov, Emrecan Terzi, Salih Uçan, M. Rashica, A. Hadziahmetovic, G. Fernandes, Semih Kılıçsoy, J. Muleka

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçının Son Durumu

Çaykur Rizespor, Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu süreçte 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Çaykur Rizespor, 29 puanla 5. sırada yer alıyor.

Beşiktaş ise, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet alabildi. Siyah-beyazlılar, oynadığı son maçta Kasımpaşa’ya 3-1 yenildi. Beşiktaş, 29 puanla averajla 6. sırada bulunuyor. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, Çaykur Rizespor maçı ile lige merhaba diyecek.

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı, Süper Lig’de 16. haftanın en önemli maçlarından biri. İki takım da zirve yarışından kopmak istemiyor. Çaykur Rizespor, 7 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek isterken, Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile ilk galibiyetini almak istiyor. Bu maç, hem futbolseverler hem de bahisçiler için büyük ilgi çekiyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş