havadurum

ÇATTAB Genel Kurul Toplantısı düzenlendi

Çanakkale Assos Truva Altyapı Hizmet Birliği (ÇATTAB) genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

442

Çanakkale’de turizmi için önemli bir adım atıldı. Çanakkale Assos Truva Altyapı Hizmet Birliği Genel Kurul Toplantısı’nda Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Assos Truva Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığına oy birliği ile seçildi.

Toplantıya katılan isimler

Düzenlenen toplantıya, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Küçükkuyu Belediye Başkanı A. Muttalip Gürel, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Çanakkaleli turizmciler katılım sağladı.

2023 mali yılı kesin hesabı görüşüldü

Genel kurul, Encümen Plan ve Bütçe Komisyonu kurulması ve üyelerinin seçilmesinin ardından 2023 yılı faaliyet raporu ve 2023 mali yılı kesin hesabı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Çanakkale Assos Truva Altyapı Hizmet Birliği genel kurulu toplantısı, katılımcıların dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş