havadurum

ÇASİAD’dan turizm hamlesi

ÇASİAD yeni projesiyle Çanakkale turizmini baştan yaratıyor. Projenin gerçekleşmesiyle Çanakkale’nin turizmden hak ettiği payı alabilmesinin önü açılmış olacak.

391
Çanakkale’nin turizmde marka şehir olması için en büyük adım Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇASİAD)’dan geliyor. ÇASİAD, Çanakkale Ticaret ve Sanayi odası tarafından Organize Sanayi Bölgesine yapılan kongre merkezinde uluslararası fuar organizasyonu yapmayı planlıyor. Çanakkale’yi ayağa kaldıracak bu projeye tüm kurumların destek vermesi bekleniyor.  Uluslararası fuarla Çanakkale turizmde marka olma yolunda önemli adım atacak.
 
“Çanakkale çığır açılacak”
Çanakkale için büyük önem taşıyan turizm sektörünün gelişmesi, gerekli payı alabilmesi ve beraberinde diğer sektörleri, kentin tüm dinamiklerini, harekete geçirebilmesi için en önemli adımı Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) atıyor.
 
Uluslararası fuar projesinin Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunun gündeminde de yer aldığı ve odanın ÇASİAD’a destek vereceği öğrenildi. Organize Sanayi Bölgesindeki Kongre Merkezinde düzenlenecek olan uluslar arası fuarda turizmle ilişkili her kategori yer alacak. Çanakkale işletmelerinin, ili tanıtan ürünlerin yer alacağı fuara Avustralya, Almanya başta olmak üzere çok sayıda ülkenin katılmasının beklendiği ifade edildi. Çanakkale için büyük önem taşıyan projeye başta valilik, belediye olmak üzere tüm kurum ve aktörlerin destek vermesi bekleniyor.
Paylaş