Çanlı okçulardan büyük başarı

Çanakkale'nin gururu Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Takımı, Düzce'de düzenlenen 9-12 yaş ASES 2024 U12 Açık Hava Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.

919

Çanakkale'nin gururu Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Takımı, Düzce'de düzenlenen 9-12 yaş ASES 2024 U12 Açık Hava Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. 11-12 yaş kategorisi Klasik Yay Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olurken, Klasik Yay U13 Erkeklerde ve Klasik Yay U13 Karışık Takım kategorilerinde de altın madalya kazandı.

Genç okçular zirveye ulaştı

4-6 Temmuz tarihleri arasında Düzce'de heyecanla beklenen 9-12 yaş ASES 2024 U12 Açık Hava Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Takımı da bu şampiyonada ter döken ve başarı yakalayan takımlar arasında yer aldı.

Çanlı Okçulardan Türkiye Şampiyonluğu

Yoğun mücadelelerin ardından gelen sonuçlar Çan Termik'e büyük bir sevinç yaşattı. 11-12 yaş kategorisi Klasik Yay Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olan Çan Termik Okçuluk Takımı, bu kategoride zirveye çıkarak büyük bir başarı elde ederek Düzce’de isminden bahsettirdi.

Klasik Yay U13 Kategorisinde de madalya sevinci

Başarının tek bir kategoriyle sınırlı kalmadığı şampiyonada, Çan Termik Okçuluk Takımı Klasik Yay U13 Erkeklerde de altın madalya kazandı. Başol Ahmet Aydın, Dırık Dinçer ve Ünsal Ozan Deniz'den oluşan takım, bu kategoride rakiplerini geride bırakarak altın madalya ile Çan’a döndüler.

Karışık Takımda da Altın Madalya

Çan Termik'in altın madalya yağmuru Klasik Yay U13 Karışık Takım kategorisinde de devam etti. Işık Minel ve Ünsal Ozan Deniz'den oluşan takım, bu kategoride de rakiplerini mağlup ederek altın madalya almaya hak kazndılar.

Başarının ardındaki emek

Bu önemli başarıda emeği geçen Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, antrenörler ve sporcuları tebrik edilirken, kulüpten yapılan açıklamada bu başarının Çanakkale okçuluğu için önemli bir dönüm noktası olduğu ifadelerine yer verdiler.

Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü’nden teşekkür

Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Düzce de gerçekleşen 9-12 yaş ASES 2024 Açık Hava Türkiye Şampiyonasında Çan Termik Spor Kulübü 11-12 yaş kategorisi Klasik Yay Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu olmuştur. Çan Termik Okçuluk Takımı olarak bu önemli başarıyı elde etmekten büyük bir gurur duyuyoruz. Sporcularımızın göstermiş olduğu azim ve kararlılık bizleri derinden etkiledi. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür eder, bundan sonra da daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz." ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş