Canbaz istifa etti

6 Ekim 2023'te Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı’nda yapılan mülakatlar neticesinde Ezine AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Egemen Canbaz, kongre sürecinde aday olmayacağından dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

502

AK Parti Ezine İlçe Başkanı Egemen Canbaz bir yıl önce atandığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Sosyal medya hesapları üzerinden konuyla ilgili olarak bir bilgilendirme yapan Canbaz, şunları söyledi:
“Kıymetli Ezineli Hemşehrilerim,
06.10.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Ezine İlçe Başkanlığı görevimden yapılacak olan olağan ilçe kongresinde tekrar aday olmayacağımdan dolayı kongre sürecinin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla, bugün itibariyle Genel Merkezimizden affımı istemiş bulunmaktayım.
Şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.
Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz tüm kademelerdeki teşkilat mensuplarımıza, İlçe Yönetim Kurulumuza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza bu süreçte her daim destek veren İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Bülent Turan'a, Milletvekilimiz Sn. Aynan Gider'e, 27.Dönem Milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Sn. Jülide İskenderoğlu'na, geçmiş dönem İl Başkanımız Naim Makas'a, İl Başkanımız Ömer Faruk Göktürk'e, Belediye Başkanımız Sn. Güray Yüksel’e İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize desteğini hiç esirgemeyen kıymetli aileme ve tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim.”

(HABER MERKEZİ)
Paylaş