havadurum

Çanakkaleli Satranç Şampiyonları Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 20 – 27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında ödül alan sporcuları kabul etti. Şampiyonada Çanakkale'yi başarıyla temsil eden sporcular, Vali Aktaş'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

849

Çanakkale'nin gururu genç satranç yetenekleri, 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti. Antalya'da düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcular, ödüllerini almak ve başarılarını paylaşmak için Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

Başarılarını Paylaşmak İçin Vali İlhami Aktaş'ı Ziyaret

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret eden genç satranççılar, Türkiye üçüncüsü olan Dilek Türünz, beşinci olan Emir Aras Zor ve dokuzuncu olan Hazal Demir'den oluşuyordu. Ziyarette, sporcuların yanı sıra antrenörleri Elnur Aliyev ve sporcu velileri de hazır bulundu.

Sohbet ve Tebrikler

Vali Aktaş, sporcularla bir araya gelerek müsabakalar hakkında bilgi aldı ve genç yetenekleri tebrik etti. Özellikle Türkiye üçüncüsü olan Dilek Türünz'ü, ülkemizi yurt dışında temsil etme hakkı kazanması dolayısıyla ayrıca tebrik etti. Sporcuların başarılarının devamını dileyen Vali Aktaş, onların gelecekteki başarılarına olan inancını ifade etti.

Teşekkürler ve Memnuniyet

Ziyaretin sonunda antrenör, veliler ve sporcular, desteklerinden dolayı Vali İlhami Aktaş'a teşekkür ettiler. Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç sporculara başarılarının devamını diledi ve desteklerini sürdüreceğini belirtti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş