havadurum

Çanakkaleli öğrenciler zeka oyunlarında Türkiye ikincisi oldu!

Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi’nin yetenekli öğrencileri, Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda ikinci olarak Çanakkale’yi gururlandırdı.

1504

Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri, başarılarıyla Çanakkale’yi gururla temsil etmeye devam ediyor. Millî Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Zekâ Vakfı katkıları ile düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda İlkokullar İkinci Sınıf Kategorisinde Türkiye İkincisi olan Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi takım üyeleri Elçin Nas Demirbaş, Özgür Kaplan ve Zeynep Berker, Millî Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda yapılan törende madalyalarını Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci'den İkincilik kupasını da TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'dan aldı.

Türkiye Zekâ Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı, öğrencileri ve danışman öğretmenleri Ahmet Onur Çobanoğlu'nu tebrik ederek hediyelerini takdim etti. Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna Aras'ın da katıldığı tören dereceye giren öğrenciler ile toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş