havadurum

Çanakkale Valiliği’nden personel alımı sözlü sınav duyurusu!

Çanakkale Valiliği, sözleşmeli personel alımı sözlü sınavının tarih, saat ve yer bilgisine ilişkin duyuru yayınladı.

599

Çanakkale Valiliği, sözleşmeli personel alımı sözlü sınavının tarih, saat ve yer bilgisine ilişkin duyuru paylaştı. Uzun süredir beklenen Çanakkale Valiliği sözleşmeli personel alımı sözlü sınav tarihleri, e-Devlet üzerinden adayların erişimine açıldı.

Sınav Tarihleri Nasıl Öğrenilecek?

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar, e-Devlet "İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler" başlığı altında yer alan "İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru" linki aracılığıyla açılan uygulamadaki "Başvurularım" sekmesinden sınav tarih, saat ve yer bilgilerini takip edebilecekler.

Sınava Katılımda Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Adayların sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve onaylı kimlik belgelerinden (T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak ve bu adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

Bakanlığın web sayfasında yayımlanan duyurular ve e-Devlet üzerinden "Başvurularım" sekmesi ile durum bilgisinin takip edilmemesi nedeniyle oluşabilecek hak kayıplarından adaylar kendileri sorumlu olacaktır.

Sınavla İlgili Bilgilendirmeler:

Sınav ile ilgili adaylara ayrıca herhangi bir yazılı bildirim yapılmayacaktır.

Sınavda hangi konulardan soru sorulacağına ilişkin detaylı bilgi için http://www.canakkale.gov.tr/duyurular adresini ziyaret edebilirsiniz.

(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş