havadurum

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Sosyal Medya Basın Mensuplarını Ağırladı

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

960

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette derneğin faaliyetleri, internet ve sosyal medya gazeteciliği, güncel ekonomik konular ve işbirliği olanakları konuşuldu.

Derneğe Hayırlı Olsun Temennisi

Başkan Abdullah Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni kurulan Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneğine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Dernek Başkanı Gökhan Kökçak ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Deniz, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan haberleşme ve bilgi paylaşımının önemine vurgu yaptı. Borsa ve derneğin yapacağı işbirliklerine her zaman açık olduklarının altını çizdi.

Dernek Başkanı Kökçak’tan Teşekkür

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Kurucu Başkanı Gökhan Kökçak da ev sahipliğinden dolayı Başkan Abdullah Deniz’e teşekkür etti. Başkan Kökçak, dernek olarak Çanakkale’deki internet ve sosyal medya gazetecilik mesleğini güçlendirmeyi ve medya sektöründeki etik standartları yükseltmeyi amaçladıklarını belirtti. Ziyarette güncel ekonomik konulara ilişkin istişarelerde gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi.

Ziyarette Kimler Vardı?

Ziyarette Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ile yönetim kurulu üyeleri Özer Şut, Mustafa Yıldız, Remzi Can, Taner Arçukoğlu’ yer aldı. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’in yanı sıra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver de görüşmede hazır bulundu.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş