havadurum

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden İngilizce Öğrenme Fırsatı:“Temel Düzey Sertifika Programı Başlıyor

ÇOMÜ'den İngilizceye Temel Düzeyde Yolculuk! A1 ve A2 Seviyelerinde Sertifika Programıyla Dil Bilgisi ve İletişim Becerilerinizi Geliştirin. Kayıt için Son Tarih 31 Ekim 2023!

3281

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, yabancı dil öğrenmeye hevesli herkes için özel bir fırsat sunuyor. ÇOMÜ Öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Kürşat Cesur ile Milli Savunma Üniversitesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre Uygun’un koordinatörlüğünü yaptığı Üniversite öğrencileri, İngilizce öğretim görevlileri ve İngilizce'yi temelden öğrenmek isteyen herkes için tasarlanan bu sertifika programı, A1 ve A2 seviyelerinde dil yeterliği kazanmayı hedefliyor. Program, katılımcılara temel dil bilgisi yapısını öğretirken aynı zamanda kelime dağarcığını genişletmeleri, okuma ve dinleme becerilerini geliştirmeleri için zengin içerik ve materyaller sunuyor.

Eğitim Süreci ve İçerik

Katılımcılar, derslerde temel dil bilgisi yapılarını öğrenirken aynı zamanda zengin içerik ve materyallerle desteklenmiş dersleri kullanacaklar. QR kodları sayesinde videolar içinde videolar sunularak görsel ve işitsel öğrenme teşvik ediliyor. Ayrıca, asenkron ders videolarıyla katılımcılar öğrenme hızlarına ve ihtiyaçlarına uygun olarak bireysel çalışma fırsatına sahip olacaklar. Programın çözümlü etkinlikleri, öğrencilerin aktif katılımını teşvik ederek anlama seviyelerini artırmayı amaçlıyor.

Sertifika ve Kayıt Bilgileri

Kursiyerler, Eğitim Belgesi alabilmek için kursun tüm derslerini tamamlamalı ve her ders için "DERSİ TAMAMLADIM" butonuna tıklayarak dersleri bitirmelidir. Tüm dersleri tamamlayan öğrencilere "SON TEST SINAVI" modülüne erişim hakkı verilecektir. Son testi ve anketi başarıyla tamamlayan öğrenciler, Katılım Belgelerini E-Sertifika sistemi üzerinden veya E-Devlet üzerinden alabilirler. Katılım Belgesi geçerliliği 1 yıldır.

Kayıt ve Son Tarihler

Kursa kayıt 31 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. 31 Aralık 2023 tarihine kadar kursu tamamlamayan öğrencilerin kayıtları silinecektir.

Eğitmen Desteği ve Tanıtım Dersi

Kurs ile ilgili sorularınız için videoların altında bulunan "Eğitmene Sor" modülünü kullanabilirsiniz. Ayrıca, kursumuzun eğitmenlerini tanımak ve içeriği hakkında daha fazla bilgi edinmek için tanıtım dersini izleyebilirsiniz.

TÜBİTAK Destekli Bir Proje

Bu kurs, TÜBİTAK tarafından desteklenen (ID: 1649B022214071) ve Danışman Doç. Dr. Kürşat Cesur ile Milli Savunma Üniversitesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Emre Uygun tarafından yürütülen "Genel İngilizce Kitlesel Açık Çevrimiçi Dersinin Geliştirilmesi, Uygulanması ve Değerlendirilmesi: Uzaktan İngilizce Öğrenenler İçin Bir KAÇD" başlıklı lisansüstü tez çalışmasının bir ürünüdür.

Bu sertifika programı, İngilizce öğrenme tutkusunu ve bilgi düzeyini artırmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunuyor. Temel dil becerilerini kazanmak ve İngilizce'yi güvenle kullanmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Kurs başvurusu ve detay sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Genel İngilizce A1-A2 Kitlesel Açık Çevrimiçi Dersi

Paylaş