Çanakkale'nin nabzını tuttular

CHP önceki dönem Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve beraberindekiler, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

2744

CHP önceki dönem Çanakkale Milletvekili, Parti Meclis Üyesi Muharrem Erkek, CHP'li yöneticiler ile beraber, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu.

Çanakkale gündemi görüşüldü

CHP Parti Üyesi Muharrem Erkek'in Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'na yapılan ziyaretler kapsamında; Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ünal Özcan ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile görüşmeler sağlayarak başkanlarla Çanakkale üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretler karşılıklı görüşmeler sonrası son buldu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde; CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, CHP Çanakkale İl Başkanı Doğan Ateş, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, CHP YDK Üyesi Serdar Soydan ve örgüt yöneticileri yer aldı.
(Gökhan Özkurnaz)
50381_wysiwyg_73030_muharrem-erkek-gorusmeleri-2-.jpg

Paylaş