havadurum

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Yenice’de Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Yenice ilçesindeki sağlık kurumlarını ziyaret ederek, sağlık hizmetlerinin kalitesini ve verimliliğini artırmak için çalışmalar yaptı.

1147

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Yenice ilçesindeki sağlık kurumlarını ziyaret ederek, sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini ve verimliliğini artırmak için çalışmalar yaptı. Baştürk, ziyaret sırasında sağlık personeli ve vatandaşlarla da görüştü. Sağlık personelinin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Baştürk, dilek ve taleplerini dinleyerek görevlerinde kolaylıklar diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Baştürk, sağlık hizmetleri ve benzeri konulardaki istek ve taleplerini de not aldı. Vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalara teşekkür etti.

Ziyaretin Detayları ve Katılımcıları

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk’ün ziyaret ettiği sağlık kurumları şunlardı: Yenice Devlet Hastanesi, Yenice İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kurtuluş Asm, Kalkım Asm, Pazarköy Asm, Hamdibey Asm, 1 ve 2 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları. Ziyarette; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Ersin Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Hakan Görgülü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Özge Sargın, Destek Hizmetleri Başkan Yard. Serkan Erkuş’da yer aldı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş