havadurum

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz'dan 2023-2024 eğitim yılı sonu mesajı

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi'nin sona ermesiyle yayımladığı mesajda, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek, “Tatil dönemini öz değerlendirmenizi yaparak ve hedeflerinize odaklanarak verimli geçirmenizi diliyor, hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.” dedi.

432

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi'nin sona ermesiyle birlikte bir mesaj yayımladı. Öğrencilere, meslektaşlarına ve velilere teşekkür ettiği mesajında şu ifadeler yer aldı: “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi'ni başarıyla tamamlamanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Gösterdiğiniz gayret, azim ve özveri için hepinizi kutluyorum. Bu eğitim yolculuğunda edindiğiniz bilgiler ve kazandığınız deneyimler, gelecekteki başarılarınızın temelini oluşturacak; büyük bir gayret ve emek ile elde ettiğiniz sonuçlar, aileleriniz ve öğretmenleriniz için gurur kaynağı olacaktır. Tatil dönemini öz değerlendirmenizi yaparak, ulaşmak istediğiniz hedeflere odaklanarak keyifli ve verimli geçirmenizi diliyor, hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.

Değerli meslektaşlarım, öğretme arzunuz ve tükenmez enerjinizle öğrencilerimizin akademik ve kişisel gelişimlerine sunduğunuz katkı, onlara gösterdiğiniz sabır, emek ve özveri için sizlere teşekkür ederim. Yüreklerine sevgi, zihinlerine ışık olduğunuz öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyacağınız daha nice eğitim öğretim yılına ulaşmanızı dilerim.

Kıymetli veliler, bizler için en büyük öncelik; çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, huzurlu bir eğitim ortamında yetişmesidir. Bu öncelik doğrultusunda çocuklarımızın yarınlarını inşa ederken birlikte hareket etmekten mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın eğitim sürecinde her zaman bizlerin yanında olarak verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Yeni başlangıçlar ve birbirinden değerli başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılına sağlık, huzur ve mutlulukla ulaşmak arzusuyla tüm eğitim camiasına iyi tatiller dilerim.”

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş