havadurum

Çanakkale Hava Durumu 5 Nisan

Çanakkale'de 5 Nisan Çarşamba günü güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, en yüksek sıcaklık 22°C, en düşük sıcaklık ise 9°C olacak. Gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak ve yağmur ihtimali çok düşük. Rüzgar kuzey yönünden 14 kilometre/saat hızla esecek.

724

Çanakkale'de 5 Nisan'da güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. En yüksek sıcaklık 22°C, en düşük sıcaklık ise 9°C olacak. Yağmur ihtimali çok düşük. Rüzgar kuzey yönünden 14 kilometre/saat hızla esecek. Nem oranı %60 civarında olacak. UV endeksi orta seviyede olacak. Güneş yanığından korunmak için güneş kremi kullanmanız ve güneş gözlüğü takmanız önerilir. Hafif ve açık renkli giysiler tercih edebilirsiniz. Sıcak havalarda bol su içmeyi unutmayın.

Sıcaklık

5 Nisan Çarşamba günü Çanakkale'de en yüksek sıcaklık 22°C, en düşük sıcaklık ise 9°C olacak. Sabah saatlerinde hava sıcaklığı 10°C civarında olacak ve gün boyunca güneşli bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinde sıcaklık 20°C'ye kadar yükselecek ve akşam saatlerine kadar bu seviyede kalacak. Gece saatlerinde sıcaklık 9°C'ye kadar düşecek.

Yağmur

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 5 Nisan'da Çanakkale'de yağmur ihtimali çok düşük. Gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak ve yağmur yağması beklenmiyor.

Rüzgar

5 Nisan'da Çanakkale'de rüzgar kuzey yönünden 14 kilometre/saat hızla esecek. Rüzgarın hızı öğleden sonra saatlerine doğru 16 kilometre/saat'e kadar yükselebilir. Akşam saatlerinde rüzgarın hızı tekrar 14 kilometre/saat'e düşecek.

Nem

5 Nisan'da Çanakkale'de nem oranı %60 civarında olacak. Nem oranının öğleden sonra saatlerine doğru %70'e kadar yükselmesi bekleniyor. Akşam saatlerinde nem oranı tekrar %60'a düşecek.

UV Endeksi

5 Nisan'da Çanakkale'de UV endeksi orta seviyede olacak. UV endeksi öğleden sonra saatlerine doğru 6'ya kadar yükselebilir. Güneş yanığından korunmak için güneş kremi kullanmanız ve güneş gözlüğü takmanız önerilir.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş