havadurum

Çanakkale Hava Durumu 29 Mayıs Çarşamba

Çanakkale'de çarşamba günü güneşli ve ılık bir hava hakim olacak. Sıcaklık 25°C'ye kadar yükselecek ve gün boyunca hafif bir esinti olacak. Bu güzel havada dışarıda vakit geçirmek için ideal bir gün.

426

Çanakkale'de 29 Mayıs Çarşamba günü güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. Sıcaklık 25°C'ye kadar yükselecek ve gün boyunca hafif bir esinti olacak. Bu güzel havada Çanakkale'de yapılacak birçok şey var. Yürüyüşe çıkabilir, bisiklete binebilir, sahilde güneşlenebilir veya tarihi mekanları gezebilirsiniz.

Çanakkale'de Bugün Hava Nasıl Olacak?

Çanakkale'de 29 Mayıs Çarşamba günü hava durumu genel olarak güneşli olacak. Güneş sabah saatlerinden itibaren kendini gösterecek ve gün boyunca ara ara bulutlar hakim olacak. Yağmur ihtimali oldukça düşük. Sıcaklık sabah saatlerinde 14°C civarında olacak, öğleden sonra ise 25°C'ye kadar yükselecek. Rüzgar kuzeybatı yönünden 16 km/saat hızla esecek.

Çanakkale'de Sıcaklık Kaç Derece Olacak?

Çanakkale'de 29 Mayıs Çarşamba günü en düşük sıcaklık 14°C, en yüksek sıcaklık ise 25°C olacak. Sıcaklık sabah saatlerinde 14°C civarında olacak ve öğleden sonra 25°C'ye kadar yükselecek.

Çanakkale'de Rüzgar Nasıl Esecek?

Çanakkale'de 29 Mayıs Çarşamba günü rüzgar kuzeybatı yönünden 16 km/saat hızla esecek. Rüzgar gün boyunca hafif esecek ve herhangi bir fırtına veya fırtına beklenmiyor.

Çanakkale'de Güneş Ne Kadar Parlayacak?

Çanakkale'de 29 Mayıs Çarşamba günü güneş gün boyunca parlayacak. Güneş sabah saatlerinden itibaren kendini gösterecek ve gün boyunca ara ara bulutlar hakim olacak. Güneş ışınları oldukça güçlü olacak ve güneş kremi kullanılması tavsiye edilir.

Çanakkale'de Yağmur Yağacak mı?

Çanakkale'de 29 Mayıs Çarşamba günü yağmur ihtimali oldukça düşüktür. Yağmur yağma ihtimali %10'dan az.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş