havadurum

Çanakkale Hava Durumu 26 Şubat

Çanakkale’de 26 Şubat 2024 Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak? Çanakkale’de geçtiğimiz hafta hava oldukça sıcaktı. Gözler yeni haftaya çevrilirken, sıcaklıkların düşeceği ve bulutların artacağı tahmin ediliyor. Peki Çanakkale’de yarın hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olacak? İşte detaylar…

725

Çanakkale’de 26 Şubat 2024 Pazartesi günü hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklandı. Çanakkale’de geçtiğimiz hafta hava oldukça sıcaktı. Öyle ki, sıcaklık 25 dereceyi aştı ve ilkbahar havası yaşandı. Ancak yeni hafta ile birlikte hava durumunda değişiklik bekleniyor. MGM’nin verilerine göre, Çanakkale’de yarın hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 19, en düşük ise 8 derece olacak. Rüzgar saatte 10-15 km hızla esecek. Nem oranı ise %85 olacak.

Çanakkale’de Yarın Yağmur Yağacak mı?

Çanakkale’de yarın yağmur yağması beklenmiyor. Ancak hava çok bulutlu olacağı için güneşli bir gün geçirmek mümkün olmayacak. Çanakkale’de yarın yağmur yağmayacak olsa da, hafta içinde yağışlı günler görülebilir. MGM’nin tahminlerine göre, Çanakkale’de Çarşamba ve Perşembe günleri yağmur yağacak. Yağış miktarı ise ortalama 2-3 mm olacak.

Çanakkale’de Yarın Sıcaklık Nasıl Olacak?

Çanakkale’de yarın sıcaklık en yüksek 19, en düşük ise 8 derece olacak. Bu, geçtiğimiz haftaya göre 6 derece daha düşük bir sıcaklık anlamına geliyor. Çanakkale’de yarın sıcaklık mevsim normallerinin altında seyredecek. Hafta içinde ise sıcaklık yine ortalama 10 derece civarında olacak. Çanakkale’de yarın sıcaklık düşse de, hava soğuk sayılmaz. Ancak rüzgar ve nem nedeniyle hissedilen sıcaklık daha düşük olabilir.

Çanakkale’de Yarın Rüzgar Nasıl Esecek?

Çanakkale’de yarın rüzgar saatte 10-15 km hızla esecek. Rüzgar yönü ise genellikle güneyden esmeye devam edecek. Çanakkale’de yarın rüzgar hafif ve orta kuvvette olacak. Ancak hafta içinde rüzgarın kuvveti artabilir. MGM’nin tahminlerine göre, Çanakkale’de Salı ve Çarşamba günleri rüzgar saatte 20-30 km hızla esecek. Rüzgar yönü ise kuzeyden dönecek.

Çanakkale’de 26 Şubat 2024 Pazartesi günü hava durumu ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Çanakkale’de yarın hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 19, en düşük ise 8 derece olacak. Rüzgar saatte 10-15 km hızla esecek. Nem oranı ise %85 olacak. Çanakkale’de yarın yağmur yağmayacak ancak hafta içinde yağışlı günler görülebilir. Çanakkale’de yarın sıcaklık mevsim normallerinin altında seyredecek. Çanakkale’de yarın rüzgar hafif ve orta kuvvette olacak ancak hafta içinde rüzgarın kuvveti artabilir. Çanakkale’de yarın hava durumu ile ilgili en güncel ve doğru bilgileri MGM’nin resmi sitesinden takip edebilirsiniz. Çanakkale’de yarın hava durumu ile ilgili haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Çanakkale’de yarın hava durumu ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş