havadurum

Çanakkale Hava Durumu 15 Mart

Çanakkale'de Cuma günü hava durumu nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? Sıcaklıklar ne kadar olacak? Tüm detayları bu haberde!

470

Çanakkale'de Cuma günü hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Çanakkale'de Cuma günü aralıklı sağanak yağmur bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin altında seyredecek.

  • Sıcaklık: Cuma günü Çanakkale'de en yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük sıcaklık ise 8 derece olması bekleniyor.
  • Yağmur: Cuma günü Çanakkale'de aralıklı sağanak yağmur bekleniyor. Yağmurun en fazla 12.00 ile 18.00 saatleri arasında olması tahmin ediliyor.
  • Rüzgar: Cuma günü Çanakkale'de kuzeydoğudan 14 kilometre/saat hızla esecek.
  • Nem: Cuma günü Çanakkale'de nem oranı %70 civarında olacak.

Çanakkale Hava Durumu Detayları

Cuma günü Çanakkale'de sabah saatlerinde hava parçalı bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren ise aralıklı sağanak yağmur başlayacak. Yağmurun akşam saatlerinde hafiflemesi ve gece saatlerinde tamamen kesilmesi bekleniyor.

Cuma günü Çanakkale'de en yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük sıcaklık ise 8 derece olması bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyredecek.

Cuma günü Çanakkale'de kuzeydoğudan 14 kilometre/saat hızla esecek. Rüzgarın zaman zaman kuvvetlenmesi ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Cuma günü Çanakkale'de nem oranı %70 civarında olacak. Nem oranının yüksek olması nedeniyle havası bunaltıcı olacak.

Uyarılar:

Cuma günü Çanakkale'de aralıklı sağanak yağmur beklendiğinden, şemsiye ve yağmurluk bulundurmanız tavsiye edilir.

Rüzgarın zaman zaman kuvvetlenmesi ve fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, dikkatli olunması ve uçan cisimlere karşı önlem alınması tavsiye edilir.

Çanakkale'de Cuma günü aralıklı sağanak yağmur bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgarın zaman zaman kuvvetlenmesi ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş