Çanakkale’deki bayi ve seyyar satıcılarda çeyrek biletler tükendi

Çanakkale’de 31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişi öncesi, vatandaşlar büyük ikramiye hayaliyle çeyrek bilet almak için bayilere ve seyyar satıcılara akın etti. Çanakkale’deki bilet satıcıları, çeyrek biletlerin tükendiğini belirttiler.

483

Milli Piyango'nun 31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişine sayılı günler kala, büyük ikramiye hayali kuran Çanakkaleliler bilet almak için bayilere ve seyyar satıcılara akın etti. Dağıtım garantili rekor ikramiye tutarının 600 milyon TL olarak açıklanmasının ardından, çeyrek biletler hızla tükenmeye başladı.

Çanakkale'deki bilet satıcıları, vatandaşların en çok çeyrek biletleri tercih ettiğini belirtti. Geçen yıla oranla bilet satışlarının düştüğünü söyleyen satıcılar, 31 Aralık akşamı çekilecek olan özel çekiliş öncesinde çeyrek biletlerin tükendiğini ifade ettiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş