havadurum

Çanakkale’de yıldırımdan dolayı 6 yangın meydana geldi!

Çanakkale’de yıldırımdan kaynaklı 6 farklı bölgede yangın meydana geldi. Yangınlara kısa süre içerisinde müdahale edilirken, 5 bölgede yangın kontrol altına alındı.

1086

Çanakkale’de yıldırımdan dolayı 6 farklı bölgede yangın çıktı. Olay yerinde çalışmalara devam eden Bölge Müdürlüğü ekipleri yangınlara kısa süre içerisinde müdahale etti. 5 bölgede yangın kontrol altına alınırken, yangınla mücadele devam ediyor.

Bayramiç Kuşçayır köyünde çıkan yangın kontrol altına alındı

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, saat 07:13'te Kuşçayır Köyü yakınlarında başlayan orman yangınına 4 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 1 dozer ile hemen müdahale etti. Hızlı eylem sayesinde yangın başarıyla söndürüldü.

Çanakkale Terziler köyündeki yangın kontrol altında

Çanakkale İşletme Müdürlüğü, Terziler Köyü sınırlarında saat 07:40'ta meydana gelen yangına 2 arazöz, 2 su ikmal aracı ve 1 İMA (İlk Müdahale Aracı) ile anında müdahale etti. Ekip, yangını başarılı bir şekilde kontrol altına aldı.

Çanakkale İşletme Müdürlüğü Denizgöründü Köyü'nde yangın söndürüldü

Denizgöründü Köyü yakınlarında saat 07:52'de meydana gelen orman yangınına Çanakkale İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 arazöz ile müdahale edildi ve yangın başarıyla söndürüldü.

Eceabat Kocadere Köyü’nde meydana gelen yangın kontrol altına alındı

Anafartalar İşletme Müdürlüğü, Eceabat Kocadere Köyü sınırlarında saat 10:25'te başlayan yangına 3 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 1 İMA ile hemen müdahale etti. Yangın kontrol altına alındı.

Anafartalar İşletme Müdürlüğü Tayfurköyü'nde yangına müdahale tamamlandı

Anafartalar İşletme Müdürlüğü ekipleri, Gelibolu Tayfurköyü sınırlarında saat 12:09'da meydana gelen yangına 3 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 1 yer ekibi ile müdahale etti. Yangın başarıyla kontrol altına alındı.

Anafartalar İşletme Müdürlüğü Fındıklı Köyü'nde Devam Eden Söndürme Çalışmaları...

Anafartalar İşletme Müdürlüğü ekipleri, Fındıklı Köyü, Kömür Limanı Mevkiinde saat 13:50'de başlayan yangına 7 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 helikopter ve 2 su atar uçak ile müdahale ediyor. Söndürme çalışmaları hala devam etmektedir ve yangın kontrol altına alınmaya çalışmaları devam ediyor.

(Esra Güller)

Paylaş