havadurum

Çanakkale'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Çanakkale'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı. Operasyonda, 178,30 gram sentetik kannabinoid ham maddesi ele geçirildi. Bu ham maddeden ortalama 16 kilogram sentetik kannabinoid (Bonzai) elde edilebileceği ve yaklaşık piyasa değerinin 2.4 milyon TL olduğu değerlendirildi.

831

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar yürütüyor. Bu ham maddeden ortalama 16 kilogram sentetik kannabinoid (Bonzai) elde edilebileceği ve yaklaşık piyasa değerinin 2.4 milyon TL olduğu değerlendirilen 178,30 gram sentetik kannabinoid ham maddesi operasyonda ele geçirildi.

Çanakkale’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2.4 milyon TL değerinde bonzai ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından mevcutlu olarak Lapseki Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürülmüştü.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş