Çanakkale'de uluslararası spor şöleni başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu'nun "Spor Dostu Kampüs" vizyonuna uygun olarak uluslararası bir spor şöleni başladı.

504

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu'nun "Spor Dostu Kampüs" vizyonuna paralel olarak, 26-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında uluslararası bir spor şölenine ev sahipliği yapacak. Etkinlik, dört farklı ülkeden üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirilecek olup, üniversitemizde unutulmaz bir atmosfer yaratacak.
Bu büyük etkinlik kapsamında, ilk adım 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 17.30'da Dardanos Yerleşkesi'nde düzenlenecek olan Uluslararası Hüseyin Akif Terzioğlu Dart Turnuvası ile atıldı. Turnuvaya, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin yanı sıra, Trakia University (Bulgaristan), University St. Kliment Ohridski Bitola (Kuzey Makedonya) ve University North Slovenia (Slovenya) gibi önde gelen üniversitelerden katılımcılar dahil olacak.
Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, bu önemli etkinlikle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Uluslararası spor etkinliklerimiz, öğrencilerimiz ve akademik kadromuz için büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Farklı kültürlerden gelen öğrencilerle spor aracılığıyla buluşmak ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek için heyecanlıyız. Tüm öğrenci ve personelimizi bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyorum."

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş