havadurum

Çanakkale'de U14 Basketbol Şampiyonası Başladı!

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) 2023-2024 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlenen U14 (Erkek-Kız) bölge şampiyonaları tüm hızıyla devam ediyor.

998

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) 2023-2024 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlenen U14 (Erkek-Kız) bölge şampiyonaları heyecanı devam ediyor. Bu şampiyonalar, 22 farklı ilde gerçekleşen müsabakalarla genç basketbolcuları bir araya getiriyor.

U14 bölge şampiyonaları erkeklerde ve kızlarda, farklı illerde düzenleniyor. Ancak Çanakkale, bu organizasyonda özel bir yere sahip. Şampiyonanın bu yılki ev sahiplerinden biri olan Çanakkale, genç sporcuları ağırlıyor ve basketbol heyecanını tüm şehre yayıyor.

U14 bölge şampiyonaları, erkeklerde Çanakkale, Kütahya, Zonguldak, Mersin, Siirt, Samsun, Balıkesir, Afyonkarahisar, Bartın, Aksaray, Bingöl, Tokat; kızlarda ise Tekirdağ, Isparta, Bolu, Konya, Şanlıurfa, Giresun, Kırklareli, Denizli, Karaman ve Elazığ illerinde düzenleniyor.

6 Şubat Depreminde Yaşamını Yitirenler İçin Saygı Duruşu

Öncesinde, 6 Şubat 2023'te meydana gelen ve 11 şehrimizi derinden etkileyen deprem felaketleri anıldı. Takımlar, sahaya Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından hazırlanan “Kalplerimiz Deprem Bölgesinde Atıyor” yazılı anma pankartlarıyla çıktılar. Ayrıca, karşılaşmalar öncesinde deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş