havadurum

Çanakkale'de suça geçit verilmedi! 36 şüpheli yakalandı!

Çanakkale'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlarda, kaçakçılık, ruhsatsız silah bulundurma, resmi belgede sahtecilik ve terör örgütüne üye olma suçlarından toplam 36 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

507

Çanakkale Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Düzenlenen operasyonlarda, kaçakçılık, ruhsatsız silah ve mermi bulundurma, resmi belgede sahtecilik ve terör örgütüne üye olma suçlarından toplam 36 şüpheliye işlem yapıldı. Operasyonlarda, 82 bin 860 adet makaron, 119 kilo kıyılmış tütün, 571 paket kaçak sigara ve puro, 127 şişe gümrük kaçağı alkol, 1 tüfek, 5 tabanca ve 107 fişek ele geçirildi.

Kaçakçılıkla mücadele suçundan 15 şüpheli yakalandı!

Çanakkale'de gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlarda, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında 15 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

5 olayda 5 şüpheli!

Operasyonlar sırasında ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma suçlarından dolayı 5 olayda, 5 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

10 şüpheliye resmi belgede sahtecilik suçundan işlem yapıldı

Gerçekleştirilen operasyonlarda resmi belgede sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçlarından dolayı da önemli adımlar atıldı. Rüşvet ve tefecilik suçlarından 10 şüpheliye işlem gerçekleştirildi.

6 şüpheli hakkında işlem yapıldı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan ise 6 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

82 bin 860 adet makaron ele geçirildi!

Operasyonlar sonucunda çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi. Yakalanan eşyalar arasında; 82 bin 860 adet makaron, 119 kilo kıyılmış tütün, 3 adet elektronik sigara, 571 paket kaçak sigara ve puro, 127 şişe gümrük kaçağı alkol, 789 adet emtia, 1 adet tüfek, 5 adet tabanca ve 107 adet fişek yer aldı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş