havadurum

Çanakkale'de Milli Piyango Biletleri Umut Dağıtmaya Başladı!

Çanakkale'de yeni yıl coşkusu başladı ve Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa sunuldu. Kimi vatandaş ekonomik krizi unutmak için Milli Piyango’ya şans verse de kimi vatandaş için ise fiyatlar cep yakıyor.

975

Çanakkale’de Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa başlandı. Dar gelirli ailelerin umut ışığı olarak nitelendirdikleri biletlerin fiyatları ise 100 ile 400 lira arasında değişiyor. Milli Piyango’ya umudunu bağlayan kimi yurttaşlar, ekonomik kriz bir nebze de olsa unutmak için bilet satış noktalarında şansını deniyor. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişinin yanı sıra kazı kazan gibi şans oyunlarına da rağbet büyük. Milli piyango bilet fiyatları cep yaksa da umudu burada arayan vatandaşlar seyyar satıcıların yolunu tutuyor. Yılbaşına sayılı günler kala, bilet satışlarının hız kazanması beklenirken, şu anda satışların beklenenden daha düşük olduğu gözlemleniyor. İlerleyen günlerde artan bir talep bekleniyor.

Milli Piyango çekilişi ne zaman?

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi, 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak. Tüm çekiliş sonuçları www.millipiyangoonline.com adresinden açıklanacak. Çekilişe katılmak için çeyrek, yarım veya tam bilet satın almanız gerekiyor.

Milli Piyango biletleri ne kadar?

Bilet fiyatları şöyle:

  • Çeyrek bilet: 100 TL
  • Yarım bilet: 200 TL
  • Tam bilet: 400 TL

Milli piyango bileti nasıl alınır?

Biletlerinizi gezici bayilerden, sabit bayilerden ya da online olarak satın alabilirsiniz. Online olarak satın almak için www.millipiyangoonline.com adresini ziyaret edebilir veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasını indirebilirsiniz.

Büyük ikramiye ne kadar?

Çekilişte büyük ikramiye ne kadar olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu ikramiye, geçen yıl olduğu gibi dağıtım garantili olacak. Yani büyük ikramiye tam bilete çıkması durumunda sahibine 400 milyon TL kazandırılacak. Ayrıca toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak.(Damla Yeltekin)

Paylaş