Çanakkale'de Milli Kamp sona erdi

Çanakkale GSB Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde, 21 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen basketbol U16 Yıldız Erkek Milli Takım hazırlık kampı sona erdi.

2067

Kamp boyunca, genç milli takım oyuncuları, teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra fiziksel dayanıklılık ve mental hazırlık çalışmalarına katıldılar. Antrenörler, oyuncuların performanslarını yakından takip ederek hem bireysel hem de takım halinde gelişimlerini sağlamak için çeşitli programlar uyguladılar. Ayrıca, kampta sporculara yönelik beslenme ve sağlık konularında da eğitimler verildi.

Oyuncular kampta yoğun bir program geçirdi

Kampa katılan oyuncular, disiplinli ve yoğun bir çalışma programını başarıyla tamamladılar. Milli takım antrenörleri, kamp süresince gösterilen performanstan memnuniyetlerini dile getirerek, sporcuların gelişimlerini olumlu bulduklarını ifade ettiler. Takımın teknik direktörü, kamp sonunda yaptığı değerlendirmede, oyuncuların ilerleyen turnuvalarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş