Çanakkale'de Kültür Yolu Festivali’ne sayılı günler kaldı

Türkiye'nin en büyük festivali olan Kültür Yolu Festivali, 31 Ağustos'ta Çanakkale'de başlıyor. Sanat, kültür ve tarih dolu bu etkinlik, 8 Eylül'e kadar şehrin birçok noktasında gerçekleştirilecek.

676

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale'nin aralarında yer aldığı 16 şehirde, toplamda 8 ay süreyle gerçekleştirilen ve sanat, kültür, tarih başta olmak üzere tüm etkinlikleri tek bir noktada birleştirmeyi başaran; Türkiye'nin en büyük festivali "Kültür Yolu Festivali", Çanakkale'de 31 Ağustos'ta başlıyor.

31 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında Çanakkale'nin birçok noktasında Konserler, Tiyatrolar, Halk Dansları, Fotoğraf Sergileri, Gastronomi Uygulamaları, Operalar, Sanatsal Atölye ve Gösteriler, Çocuklar için Etkinlikler ile Sinema Faaliyetleri ve daha birçoğu gerçekleştirilecek.

Sanatseverler; Kültür Yolu Festivali'ni ilimize kazandıran Kültür ve Turizm Bakanlığı'na, Çanakkale Valiliği'ne ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na teşekkür ederek, iyi bir festival yaşamak istediklerini kaydetti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş