havadurum

Çanakkale’de Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı’ndan Vali Aktaş’a Ziyaret

Çanakkale Valiliği, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nu ağırladı. Eminoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Çanakkale’de Vali İlhami Aktaş ile görüştü.

619

Çanakkale Valiliği, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nu misafir etti. Eminoğlu, Çanakkale’ye geldiği sırada bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali İlhami Aktaş ile valilik makamında bir araya gelen Eminoğlu, Çanakkale’nin gençlik ve spor alanındaki çalışmalarını değerlendirdi.

Valilik Şeref Defterini İmzaladı

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Çanakkale Valiliği’ne geldiği sırada Vali İlhami Aktaş tarafından karşılandı. Eminoğlu, valilik şeref defterini imzalayarak, Çanakkale’nin tarihi ve kültürel değerlerine vurgu yaptı.

Vali İlhami Aktaş ile Sohbet Etti

Valilik makamında Vali İlhami Aktaş ile bir süre görüşen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Çanakkale’deki gençlik ve spor faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Eminoğlu, Çanakkale’nin genç nüfusuyla dinamik ve potansiyeli yüksek bir il olduğunu belirtti.

Minyatür Şehitler Abidesi Hediye Edildi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, ziyaretin anısına Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’na minyatür şehitler abidesi hediye etti. Eminoğlu da Vali Aktaş’a teşekkür ederek, Çanakkale’ye her zaman destek olacaklarını ifade etti.

(Esra Güller)

Paylaş