havadurum

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu 17 Ocak

Çanakkale’de bugün hava durumu merak ediliyor. Dün görülen kuvvetli yağışın ardından bugün hava nasıl olacak? Çanakkale’de bugün güneş yüzünü gösterecek mi? Çanakkale’de bugün sıcaklık kaç derece olacak? Çanakkale’de bugün rüzgar var mı? Çanakkale’de bugün yağmur yağacak mı? İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detaylar…

620

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, Çanakkale’de bugün hava güneşli ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 16, en düşük 11 derece olacak. Rüzgar saatte 15 km hızla esecek. Yağış beklenmiyor.

Çanakkale’de Bugün Güneşli Bir Gün Sizi Bekliyor!

Çanakkale’de bugün hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, güneşli ve parçalı bulutlu olacak. Çanakkale’de bugün sıcaklık en yüksek 16, en düşük 11 derece olacak. Çanakkale’de bugün nem oranı %80 olacak. Çanakkale’de bugün rüzgar saatte 15 km hızla esecek. Çanakkale’de bugün yağış beklenmiyor.

Çanakkale’de bugün hava durumu, dün görülen kuvvetli yağışın ardından değişti. Dün Çanakkale’de kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle bazı yollar su altında kaldı. Çanakkale’de dün sıcaklık en yüksek 12, en düşük 8 derece oldu. Çanakkale’de dün nem oranı %90 oldu. Çanakkale’de dün rüzgar saatte 25 km hızla esti. Çanakkale’de dün yağış miktarı 25 mm olarak ölçüldü.

Çanakkale’de bugün hava durumu, güneşli ve parçalı bulutlu olmasıyla dikkat çekiyor. Çanakkale’de bugün güneşli bir gün sizi bekliyor. Çanakkale’de bugün sıcaklık 4 derece artarak 16 dereceye yükselecek. Çanakkale’de bugün nem oranı %10 azalarak %80’e düşecek. Çanakkale’de bugün rüzgar saatte 10 km hızla azalacak. Çanakkale’de bugün yağış olmayacak.

Çanakkale’de Yarın Hava Durumu Nasıl Olacak?

Çanakkale’de bugün hava durumu, güneşli ve parçalı bulutlu olacak. Peki, yarın nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Çanakkale’de yarın hava durumu şöyle olacak:

  • Yarın: Parçalı bulutlu, en yüksek 17°C, en düşük 10°C, %80 nem, 15 km/saat rüzgar, yağış yok
  • Cuma: Parçalı bulutlu, en yüksek 18°C, en düşük 11°C, %80 nem, 15 km/saat rüzgar, yağış yok
  • Cumartesi: Parçalı bulutlu, en yüksek 19°C, en düşük 12°C, %80 nem, 15 km/saat rüzgar, yağış yok
  • Pazar: Parçalı bulutlu, en yüksek 20°C, en düşük 13°C, %80 nem, 15 km/saat rüzgar, yağış yok
  • Pazartesi: Parçalı bulutlu, en yüksek 21°C, en düşük 14°C, %80 nem, 15 km/saat rüzgar, yağış yok

Çanakkale’de bugün hava durumu, güneşli ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 16, en düşük 11 derece olacak. Rüzgar saatte 15 km hızla esecek. Yağış beklenmiyor. Çanakkale’de bugün güneşli bir gün sizi bekliyor. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detayları sizler için derledik. Umarım makalemiz sizin için faydalı olmuştur. Çanakkale’de bugün hava durumu hakkında yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş