havadurum

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu 1 Ocak

Çanakkale’de yılın ilk günü hava durumu merak ediliyor. Çanakkale hava durumu 1 Ocak 2024 tarihinde nasıl olacak? Çanakkale’de bugün hangi bölgelerde yağmur bekleniyor? Çanakkale’de sıcaklık kaç derece olacak? İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detaylar!

1170

Çanakkale’de bugün hava durumu, bulutlu ve yağmurlu olacak. Çanakkale’de bugün hava sıcaklığı en yüksek 9 derece, en düşük 2 derece olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, ilçelere göre değişiklik gösterecek. Çanakkale’de bugün hava durumu, hem turizm hem de tarım, hayvancılık, balıkçılık gibi sektörler için önemli. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili en güncel ve doğru bilgileri almak için internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tavsiyelerimize kulak verin!

Çanakkale Hava Durumu 1 Ocak 2024

Çanakkale’de yılın ilk günü hava durumu, genel olarak bulutlu ve yağmurlu olacak. Çanakkale’de bugün hava sıcaklığı en yüksek 9 derece, en düşük 2 derece olarak ölçülecek. Çanakkale’de bugün rüzgar hızı ortalama 8.3 km/s olacak. Çanakkale’de bugün nem oranı ise %75 civarında seyredecek.

Çanakkale’de bugün hava durumu, ilçelere göre değişiklik gösterecek. Çanakkale’nin bazı ilçelerinde yağmur görülecek, bazı ilçelerinde ise açık bir hava hakim olacak. İşte Çanakkale’nin ilçelerine göre hava durumu tahmini:

Çanakkale Merkez: Bulutlu ve yağmurlu, 6°C / 2°C
Bozcaada: Açık, 17.6°C / 11°C
Gökçeada: Açık, 16.1°C / 9°C
Eceabat: Bulutlu ve yağmurlu, 15.8°C / 7°C
Gelibolu: Bulutlu, 14.2°C / 6°C
Lapseki: Bulutlu, 14.2°C / 5°C
Çan: Bulutlu, 16°C / 10°C
Biga: Bulutlu, 12.8°C / 4°C
Ayvacık: Bulutlu ve yağmurlu, 18.1°C / 11°C
Ezine: Bulutlu ve yağmurlu, 18.1°C / 10°C
Bayramiç: Bulutlu ve yağmurlu, 18.5°C / 10°C
Yenice: Bulutlu ve yağmurlu, 13.6°C / 5°C

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu İle İlgili Tavsiyeler

Çanakkale’de bugün hava durumu, bulutlu ve yağmurlu olacağı için şemsiye, yağmurluk, mont, bot, bere, atkı, eldiven gibi yağışlı ve soğuk havaya uygun giysileri yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz. Çanakkale’de bugün hava durumu, açık olan ilçelerde ise güneş gözlüğü, şapka, hafif giysiler, güneş kremi gibi güneşli havaya uygun giysileri yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz. Çanakkale’de bugün hava durumu, ayrıca trafik, sağlık, tarım, hayvancılık, balıkçılık gibi alanlarda da dikkatli olmanızı gerektiriyor. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili gelişmeleri takip etmeyi unutmayın! (Haber Merkezi)

Paylaş