havadurum

Çanakkale Belediyesi ve UGETAM yeni iş birlikleri için bir araya geldi

Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki UGETAM ile yenilenebilir enerji, cihaz ve sayaç testleri, kalibrasyon kontrolleri ile ilgili bir toplantı yaptı.

633

Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki UGETAM ile yenilenebilir enerji ve teknik hizmetler alanında yeni iş birliklerini görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Doruk Özdemir ve ilgili personel ile birlikte İstanbul Uygulamalı Gaz ve Enerji Teknolojileri Araştırma Mühendislik A.Ş. (UGETAM) yetkilileri katıldı. Yetkililerce yapılan görüşmede, yenilenebilir enerji projeleri, cihaz ve sayaç testleri, kalibrasyon kontrolleri ve nitelikli personel eğitimi gibi konularda yapılabilecek iş birlikleri ele alındı.

UGETAM yetkilileri de, bu iş birliğinin iki kurum için de faydalı olacağını ve sektördeki en iyi uygulamaların paylaşılmasının önemini vurguladı. Toplantının, ortak projeler ve eğitim faaliyetleri açısından olumlu sonuçlar doğurması bekleniyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş