havadurum

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, Yeni Döneme "Okul Buluşmaları" İle Başlıyor

Çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve etkinliklerle bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, aralık ayı itibariyle "Okul Buluşmaları" etkinliğine tekrar start verdi.

1666

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, “okul buluşmaları” etkinliğine aralık ayı itibari ile yeniden başladı. 2023-2024 döneminin ilk buluşması, Anafartalar İlkokulu 3C sınıfı öğrencileriyle gerçekleşti. Etkinlik, kentteki tüm öğrencilere, öğretmenleri ile birlikte Çocuk Kültür Evi'ni ziyaret etme olanağı sunuyor.

Çocuk Kültür Evi tanıtıldı

Etkinlik öncesinde Çocuk Kültür Evi koordinatörü Evren Aldoğan, atölye ve etkinlik programları hakkında bilgi verdi. Çocuklara, Çocuk Kültür Evi kütüphanesi ve atölye alanlarını tanıma fırsatı sunuldu.

Komşum Totoro filmi izlendi

Etkinlik kapsamında, dünya genelinde büyük ilgi gören Hayao Miyazaki'nin çocuk klasiği "Komşum Totoro" filminin izlenip yorumlandığı bir film okuma atölyesi düzenlendi. Etkinlik sonunda minik ziyaretçilere, heyecan ve mutluluklarını yansıtan sınıf kitaplıklarına, Çanakkale Belediyesi adına hazırlanan kitap seti hediye edildi.

"Okul Buluşmaları" Devam Ediyor

Çocuklara film günleri ve öykü günleri etkinlikleri ile farklı disiplinlerden atölye örneklerinin sunulduğu "Okul Buluşmaları" etkinliği, çocukların kendi ilgi alanlarını keşfetmelerine olanak tanıyor.

Detaylı bilgi almak ve etkinliğe katılabilmek için Çocuk Kültür Evi'ne ulaşmak mümkün. 217 73 11 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.(Damla Yeltekin)

Paylaş