havadurum

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi'nden Muhteşem "Yıl Sonu Konseri"

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, 2023-2024 kış dönemi programını tamamlamasının ardından Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda muhteşem bir "Yıl Sonu Konseri" gerçekleştirdi.

1778

Çocuk Kültür Evi Çocuk ve Gençlik Orkestrası, Çocuk Kültür Evi Ritim Grubu ve Bireysel Çalgı Programı öğrencilerinin sahne aldığı konserde, genç müzisyenler izleyicilere Türk müziğinden dünya müziğine uzanan geniş ve keyifli bir repertuar sundu. Çocuk Kültür Evi müzik eğitmenleri Çiğdem Ergun Güvenç, Kerem Güvenç, Bülent Genç, Kemal Kaan Şengör, İlke Karol, Ayhan Yavaş ve Cengiz Sarıkaya rehberliğinde hazırladıkları eserleri enstrümanlarıyla seslendiren öğrenciler, izleyicileri büyüledi.

Yoğun ilgiyle karşılanan müzik dolu akşama Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Belediye Meclis Üyeleri Sevda Yıldız, Bülent Şarlan ve Simge Kutlu, Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Canan Ergun ve Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun da katılarak, genç müzisyenlerin heyecanlarına ortak oldu. Çocuk Kültür Evi’nin ilk üyelerinden Elif Beyza Ülken'in sunuculuğunu gerçekleştirdiği keyifli konser, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in emeği geçen çocuklara ve öğretmenlere çiçek takdimi ile sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş