havadurum

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kentin Yenilenmesini Yerinde İnceledi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentte yaptığı yenileme çalışmalarının sonuçlarını görmek için teknik inceleme gezisi düzenledi. Başkan Gökhan, Cumhuriyet Meydanı ve Necippaşa Camii’nde yapılan değişiklikleri inceledi ve teknik ekip ile istişarede bulundu.

670

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde görmek için teknik inceleme gezisi düzenledi. Başkan Gökhan, Cumhuriyet Meydanı ve Necippaşa Camii’nde yapılan yenileme çalışmalarını inceledi ve teknik ekip ile görüş alışverişinde bulundu.

Cumhuriyet Meydanı Modern Bir Görünüme Kavuştu

Başkan Gökhan’ın ilk durağı Cumhuriyet Meydanı oldu. Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar ve Özleyiş Çetin’in de eşlik ettiği gezide, meydanda yapılan yenileme çalışmalarını yerinde gören Başkan Gökhan, meydanın daha kullanışlı, modern ve ferah bir görünüme kavuştuğunu belirtti. Başkan Gökhan, meydanın peyzaj çalışmalarına ilişkin de teknik ekipten bilgi aldı.

Necippaşa Camii Çevresinde Düzenlemeler Yapılacak

Başkan Gökhan’ın teknik inceleme gezisinin ikinci durağı Necippaşa Camii oldu. Cami imamı ve Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu’nun da katıldığı gezide, cami çevresinde yapılacak düzenlemelere ilişkin talepleri dinleyen Başkan Gökhan, teknik ekip ile birlikte inceleme yaparak, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Başkan Gökhan, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmaların vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için olduğunu vurgulayarak, teknik inceleme gezisini tamamladı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş