havadurum

Çanakkale Belediye Başkan Adayı İskenderoğlu, yoğun ilgiyle karşılandı

AK Parti ve MHP’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, Çanakkale’ye gelerek, partililer ile bir araya geldi. İskenderoğlu; AK Parti Çanakkale il Başkanlığı binasının önünde yoğun bir kalabalık ile karşılandı.

1231

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Eski Milletvekili Jülide İskenderoğlu; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısına, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi ve partililer katılım sağladı.

İskenderoğlu, başkanlık binasının önünde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kaydetti: “Bu sokakta bu memlekete sevdalı herkesin yanında durduk, zaten onlarla birlikte olmak için Çanakkale’de siyaset yaptık hep birlikte. Allah’a şükürler olsun ki son dönemde yükselen ivmemiz ile Çanakkale, Çanakkale oldu. Ben milletvekilliğim döneminde gururlu söylüyorum ki hiçbir ilimizde, ilçemizde olmayan çalışmalar Çanakkalemizde yapıldı. Dünyanın en uzun asma köprümüz, tünellerimiz… Yenilenmeyen okulumuz, hastanemiz kalmadı. Daha yapacak çok işimiz var. Artık o görevleri Ayhan Vekilime bıraktık. Yeni bir sayfa açıyoruz bugün Çanakkale sayfasını bir kez daha açıyoruz. Hep beraber hayal ettiğimiz projeleri canlandıracağız. Çanakkale bir turizm şehri. Biz Çanakkaleli hemşehrilerimizin huzurunu kaçırmadan turizm nasıl yapılır hep beraber göstereceğiz. Sanat denince artık akla Çanakkale gelecek. Ne yazık ki bir sergi, tiyatro salonu olmayan Çanakkale değil… Artık Devlet Tiyatrolarının oynadığı bir Çanakkale gelecek. Ben daha fazla anlatmayacağım, zaten ben size, sizi anlatamam. Ben sizin içinizden çıkan bir kardeşinizim, beraber yol arkadaşlığınızı yapmış bir kardeşinizim… Yapacağımız birçok hayalimiz, işimiz var. En büyük hayalimiz, çocuklarımız ve gençlerimiz için daha yaşanabilir bir Çanakkale’yi birlikte tekrar inşa edeceğiz.”

"En çok özlem duyduğumuz Çanakkale Belediyesi..."

Seçim çalışmalarına ilişkin bilgi veren İskenderoğlu, “Kapı kapı dolaşacağız. Cumhur İttifakı olarak biz şuna inanıyoruz ki, Çanakkale’de tüm ilçelere, beldelere, belediyelere talibiz. Hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Ancak en özlem duyduğumuz Çanakkale Belediyesine talibiz ve bu sefer alacağız.” şeklinde konuştu.

Eski başkanlara teşekkür etti

Bugüne kadar Çanakkale’de belediye başkanlığı yapmış herkese teşekkür eden İskenderoğlu, “Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Herkes gücü yettiği kadar hizmet etti bu memlekete. Allah’ın izniyle, biz çok güçlüyüz, çok güzel işler yapacağız” dedi.

(SEVİ GÖZAY UĞURLU)
Paylaş