havadurum

Çanakkale Basketbol Turnuvası nefes kesti

Çanakkale Basketbol İl Temsilciliği tarafından ve Form Eğitim Kurumları ana sponsorluğunda bu yıl 27’incisi düzenlenen ve 39 takımın katılım sağladığı “3×3 Ödüllü Sokak Basketbol Turnuvası” son buldu.

1321

Çanakkale Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 3×3 Ödüllü Sokak Basketbol Turnuvası tamamlandı. Çanakkale Belediyesi 60’ıncı Troia Festivali kapsamında gerçekleştirilen 3×3 Turnuvası Çağlar Kaynak Semt Sahasında düzenlenen final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara madalya, kupa ve ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. 6 gün süreyle devam eden “27. 3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası” 30 yaş üstü, 19 yaş üstü, 16-18 yaş, 12-13 yaş ve 10-11 yaş olmak üzere beş ayrı kategoride gerçekleştirildi.

Herkesin nefesini kesti

Çanakkale Basketbol İl Temsilciliği ve Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Spor İşleri işbirliği kapsamında düzenlenen ve toplam 39 takımın katılımıyla 71 müsabakanın oynandığı turnuva herkesin nefesini kesti. Sıcak yaz günlerinde vatandaşların ilgisini çeken turnuva, renkli görüntülere sahip oldu.

Ödüller verildi

Çanakkale Basketbol İl Temsilciliği  tarafından düzenlenen 3×3 Ödüllü Sokak Basketbol Turnuvası’nda  alınan sonuçlara göre 30 yaş üstü Büyük Erkeklerde CASTEL FITNESS  birinci, Boğazın Yeni Kırmızısı ikinci, Genç Erkekler 19 yaş üstü kategoride TROY ART DESIGN takımı birinci, Muhit ikinci, 16-18 yaş kategorisinde BASK17.COM birinci, AYZO ikinci oldu. 12-13 yaş kategorinde SARDALYA birinci, Troy Naturels JR ikinci, 10-11 yaş kategorisinde ise DEV ADAM birinci, Bask17.com takımı ikinci olarak turnuvayı tamamladı. Dereceye giren takımlara Kupa ve Madalyalarının yanında  1’inci olan takımlar Çanakkale Belediyesi organizasyonu ile tarihi sonradan belirlenecek bir Euroleague Basketbol maçına  götürülecekleri duyuruldu. Ayrıca Turnuva Sponsoru olan Form Eğitim Kurumları tarafından dereceye giren takımlara burs çekleri verildi.9k=

(Esra Güller)

Paylaş