havadurum

Çanakkale 6'ncı Tarım Fuarı Çıplak Köyü’nde Başladı

Çanakkale’nin Çıplak Köyü’nde düzenlenen 6.Tarım Fuarı’nda tarım sektörünün önde gelen firmalarının ürün ve hizmetleri sergileniyor. Fuarın açılışına Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve çok sayıda davetli katıldı.

1150

Çanakkale’nin Çıplak Köyü’nde 26-29 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenen 6.Tarım Fuarı, ziyaretçilere kapılarını açtı. Fuarda, tarım sektörünün önde gelen firmaları, ürün ve hizmetlerini sergiliyor. Fuarın açılışına, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Tarım Fuarı Foto Galeri

Tarım Fuarı Büyük İlgi Gördü

Çıplak Köyü Muhtarlığı ev sahipliğinde Agonya Fuarcılık tarafından düzenlenen Çanakkale 6.Tarım Fuarı’na Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan, Şube Müdürleri, Ramazan Eren ve Halil İbrahim Büyükgaga, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Fatih Kahrıman ve Doç. Dr. Burak Polat, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Ticaret ve Sanayi Odalarının başkan ve temsilcileri, Kooperatif başkanları, tarım firmaları temsilcileri, Muhtarlar ve çiftçiler katılım sağladı. Fuarın açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri ve davetliler fuarı gezerek stantlardaki ürün ve hizmetleri inceleyerek üreticilerden bilgi aldı.

Fuarın Açılışına Yoğun İlgi

Çanakkale’nin tarım potansiyelini ortaya koyan 6.Tarım Fuarı’nda traktörden gübreye, fidandan zeytinyağına kadar birçok ürün ve hizmet sunuluyor. Fuarın amacı bölge ekonomisine ve tarım sektörüne katkı sağlamak. Fuar 29 Ekim 2023 tarihine kadar ziyarete açık olacak. (Damla Yeltekin)

Paylaş