Çan Orman İşletme Müdürlüğü'nden tatbikat

Çan Orman İşletme Müdürlüğü, bölgedeki orman yangınlarına karşı hazırlıklı olmak amacıyla yangınla mücadele tatbikatı yaptı.

706

Çan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Orman yangınlarıyla mücadele tatbikatı Çan'da yangın söndürme ekipleri tarafından başarıyla gerçekleşti.

Dondurma Kocayayla ve Terzialan beldesinde yapılan orman tatbikat sırasında, yangın söndürme ekiplerinin koordinasyonu ve yangınla mücadele teknikleri katılımcılar tarafından test edildi. Yapılan tatbikatla ilgili Çan Orman İşletme Müdürlüğü sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada;"İçinde bulunduğumuz yangın sezonunda ekiplerimizin daha hızlı ve daha etkin müdahale sağlanması için Çanakkale Orman Bölge Yardımcısı Seyit Sayın, Yangınla Mücadele Şube Müdürü Ferhat Özbek, Çan Orman İşletme Müdürü Özgür Aktaş ve İşletme Şeflerinin katılımıyla Dondurma Kocayayla ve Terzialan Yangın Ekip İstasyonlarında, yangın öncesi bekleme durumu ve yangına müdahale esnasında yapılması gereken hususlar hatırlatılarak arazöz ve su ikmal araçları ile mini bir tatbikat icraa edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş