havadurum

Çan Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan Köy Ziyaretleri

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Kıd. Üst. Levent Çalış, ilçeye bağlı dört köyü ziyaret ederek, köy muhtarlarından ve vatandaşlardan bilgi aldı.

889

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Kıd. Üst. Levent Çalış, ilçeye bağlı Doğaca, Danapınar, Kocayayla ve Mallı Köylerini ziyaret etti. Ziyaretler esnasında köylerin genel durumları, sağlık, eğitim ve sosyal hizmetler hakkında köy muhtarlarından ve vatandaşlardan bilgi alan Nebioğlu ve Çalış, talep ve istekleri de dinledi.

Doğaca Köyünde Sağlık Evinde incelemelerde bulunan Nebioğlu ve Çalış, Halk Eğitimi Merkezi Kursunu da ziyaret etti. Kocayayla Köyünde ise Okul ziyareti yapan Nebioğlu ve Çalış, Okul Müdüründen eğitim öğretim durumları hakkında bilgiler aldı. Köy Konaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Nebioğlu ve Çalış, köylülerin sorunlarını ve beklentilerini dinleyerek, çözüm yolları aradı. Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Kıd. Üst. Levent Çalış, köy ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, köylülerin yanında olduklarını ifade etti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş